Logo nouRO IAA school

Hello burse @ Școala IAA

Ești student și ți-ar plăcea să-ți aprofundezi cunoștințele teoretice cu o experiență de învățare practică, alături de profesioniști din industrie?

Împreună cu MentorIAA am lansat programul de burse Pepiniera de Talente IAA prin care poți obține o un loc fără taxă Școala IAA.

Poți aplica la unul din cele 2 module potrivite celor fără experiență:

Dacă alegi acest modul unde vei parcurge noțiunile de bază ale marketingului, comunicării și cercetării de piață, vei putea să îți dezvolți abilitățile de prezentare și să înțelegi mecanismele de planificare a bugetelor.

Despre cum li s-a părut absolvenților, aici. 

  • Modulul Strategie și Planificare Media – dedicat celor care au o gândire structurată, analitică, și le-ar plăcea să se ocupe de cumpărarea de spațiu media, atât în medi tradiționale cât și digitale

În cadrul acestui modul vei aprofunda fundamentele marketingului, vei înțelege principiile strategiei de media și vei învăța cum să planifici o campanie dar și cum să o monitorizezi și să îi evaluezi performanța campaniei în orice mediu, de la tradițional la digital.

Iată ce au povestit absolvenții ediției #3 – ediția-pilot a Pepinierei de Talente IAA. 

Cum aplici?

  • Îți pregătești CV-ul (menționează colaborări, voluntariate, programe de practică, competențe)
  • Motivație: Ne povestești, într-un eseu de o pagină, de ce ți-ai dori să vii la Școala IAA, și de ce alegi respectivul modul și cum crezi că te va putea ajuta pe viitor. 
  • Le trimiți pe ambele la laura.tampa (@) iaa.ro

Deadline-ul este 8 martie 😉

Succes & Never Stop Learning!

Articole similare