Logo nouRO IAA school

Elita industriei de marcom la o singură catedră

Profesorii Școlii IAA

Cei mai buni profesioniști practicieni români și europeni din industria de marketing și comunicare (directori de marketing în companii multinaționale, manageri de agenții de publicitate și invitați locali și internaționali) sunt aici să te îndrume pentru ca tu să îți descoperi potențialul și să înveți cum să-l folosești în cariera ta.

LUCIA ANTAL

Director marketing PROTV

Cu o experiență de peste 22 de ani în televiziune, Lucia Antal coordonează și supervizează toate campaniile de brand și marketing PRO TV, liderul televiziunilor din România.

in

AFRODITA BLASIUS

Managing Director Bridge Communication

19 ani de experiență în marketing și publicitate. În prezent, Managing Director la Bridge Communication și profesor al Școlii IAA încă de la înființare.

in

IULIANA GHIORGHIȚĂ

Media Strategy Director Thinkdigital Romania

10 ani de experiență în media și publicitate.

in

ALEXANDRA DIMITRIU

M.D. Publicis Groupe Media Bucharest

Cu peste 15 de ani de experiență în publicitate și media, câștigătoare a numeroase premii locale și internaționale. Membru activ în majoritatea organismelor relevante ale industriei.

in

ALINA DOICA

Business Associate Interact15 ani de experiență în livrarea trainingurilor de comunicare pentru clienți din FMCG, banking, IT&C, pharma, retail și energie. Livrează modulul de PRS al Școlii IAA începând din 2008.
in

ANDREI GEORGESCU

Managing Director White ImageFondator și Managing Director al agenției White Image, cu peste 14 ani de experiență în soluții de loializare, email marketing și data base management.
in

Mihai GHYKA

Consultant

Reputat om de marketing cu 20 ani de experiență în marketing local și internațional, în companii precum Bergenbier S.A. și Vodafone România.

in

DR. STEFAN KRUMMAKER

Sr. Lecturer Univ. of St. Gallen

Sr. Lecturer & Associate Director of Enterprise & Engagement at UEA London/Norwich Business School. Research partner at Institute of Leadership & HR Management, University of Saint Gallen.

in

ANDREI LĂSCUȚ

Managing Director The Temple

Peste 10 ani de experiență în domeniul digital. Fost Brand Manager Grolsch și Digital Expert în cadrul SABMiller. Fondator și Managing Director al agenției The Temple.

in

DR. JENS MAIER

Lecturer University of St. Gallen

Lead Faculty on the topic of Innovation, Center Europe. Brussels Consultant on Leadership & Innovation. Zurich fellow at the London Business School, Center of Management Development.

in

PAUL MARKOVITS

Vice-President Marketing URBB

18 ani de experiență în marketing și cercetare în companii multinaționale printre care Procter&Gamble și Heinken Romania. În prezent, Vice-President l Marketing URBB (Tuborg).

in

EUGEN MIHAI

Balkans General Manager – Care Direct

18 ani de experiență în marketing local și internațional în companii precum Procter&Gamble și Real-Hypermarket.

in

LILIANA MIHĂILESCU

Director General, Kantar Media România

Cu peste 20 de ani de experiență managerială în domeniul măsurării audienței TV, Liliana a reușit pentru prima data în România să coordoneze setarea a două servicii consecutive de măsurare a audienței TV.

ADINA NICA

Managing Partner i-open Research

17 ani de experiență în cercetare de piață în companii precum Raiffeisen Bank și Synovate. În prezent, Managing Director la Open-i Research.

in

BOGDAN NIȚU

Managing Director Webstyler

Fondator și Managing Director al celei mai premiate agenții de digital din România – Webstyler. Are peste 14 ani de experiență în comunicarea digitală.

in

SERGE OREAL

Professor ESC Rennes Business School

Full-time professor at ESC Rennes Business School. Visiting professor at Sasin Graduate Institute of Business Administration, Chulalongkorn University.

in

DAN PETRE

Managing Partner D&D Research17 ani de experiență în cercetarea de piata. În prezent, Managing Partner la D&D Research și profesor al Școlii IAA încă de la înființare.
in

DRAGOȘ PINCIU

Director de Operațiuni, Kantar Media România

De peste 15 ani în măsurarea audienței TV, Dragoș este responsabil pentru coordonarea tuturor activităților operaționale ale companiei și oferă suport tehnic pentru Instar Analytics.

in

ALIN POPESCU

CEO & Founder Avocat.netConduce de 14 ani, în calitate de fondator, cel mai important portal juridic din România: Avocat.net.
in

VLAD POPOVICI

Managing Director Kubis Interactive

Peste 10 ani experiență în domeniul comunicării. În prezent, Managing Director al agenției Kubis Interactive.

in

DRAGOȘ STANCA

expert digital și antreprenorFondator iCEE Fest și partener în grupul TDG, care cuprinde ThinkDigital, TailWind, Project Agora și Forest View
in

ȘTEFAN TEODORESCU

Marketing Strategy & Capability Director Ursus Breweries14 ani de experiență în marketing, în companii precum Unilever, Bergenbier și Fabryo. În prezent, Marketing Strategy & Innovation Director Ursus Breweries.
in

OLIVIER TABATONI

Profesor Berlin School of Creative LeadershipProfessor & Researcher in Finance & Strategy at the IAE Aix-en Provence School of Management, University of Aix-Marseille, France.
in

ARINA URECHE

Director General BRATArina are 20 de ani de experiență în cercetarea media, în toate etapele acesteia: proiectarea, implementarea și contractarea studiilor, publicarea și analizarea rezultatelor, consultanță în utilizarea lor.
in

ROBERT WEISZ

Professor & Board Member Berlin School of Creative LeadershipProfessor Organizational Behavior & Organizational Development at the IAE Aix-en-Provence. Head of Academic Advisory Board at the Berlin School of Creative Leadership.
in

VICTOR DOBRE

Director Executiv IAA Romania19 ani de experiență în marketing și publicitate. În prezent, Director Executiv la IAA România.
in