Logo nouRO IAA school

Am lansat ediția #2 a Pepinierei de Talente IAA

Dacă ar fi să mai aleg încă o dată să urmez cursurile Școlii IAA, aș face-o. Consider că am crescut enorm, atât personal, cât și profesional.

20 de studenți destoinici au șansa să urmeze gratuit Modulul Fundamentele Marketingului și Comunicării de la Școala IAA, în perioada 24 martie – 8 iulie. Înscrierile se fac pe mail, cu un CV și o scrisoare de motivație iar, la final, cursanții au toate șansele să plece cu un job într-o agenție sau într-un departament de marketing.

Modulul Fundamente îmbină cunoștințe teoretice cu o abordare practică, bazată pe exerciții și studii de caz, pentru a fixa noțiunile de bază ale marketingului, comunicării și cercetării de piață și e dezvolta mecanismele de bugetare cât și de prezentare.

A fost o experiență unică prin simplul fapt că am lucrat foarte mult în echipe și am aplicat tot ceea ce am învățat. Mentorii au avut suficientă răbdare să interacționeze cu noi și să ne implice activ în exercițiile pe care le-au pregatit.

Studenții ediției #20 la ultimul curs de la Modulul Fundamente, susținut la GRF+

Ești student și ți-ar plăcea să-ți aprofundezi cunoștințele teoretice cu o experiență de învățare practică, alături de profesioniști din industrie?

Iată ce este de făcut :

  • Îți pregătești CV-ul (menționează colaborări, voluntariate, programe de practică, competențe)
  • Motivație: Ne povestești, într-un eseu de o pagină, de ce ți-ai dori să vii la Școala IAA, și de ce alegi respectivul modul și cum crezi că te va putea ajuta pe viitor. 
  • Le trimiți pe ambele la laura.tampa (@) iaa.ro

Cea de-a doua ediție a Pepinierei de Talente IAA este susținută de Unicredit Bank România și de Pepsico România.

Nu ești convins încă? Iată ce ne-a împărtășit Ana:

Cea mai mare dorință a mea, în momentul în care am decis să mă înscriu la Școala IAA, a fost să-mi completez cunoștințele teoretice printr-o experiență practică de învățare. Eram în căutare de oportunități care să mă ajute să-mi umplu acest gol și, într-o zi, dau de un articol despre o nouă ediție a Modulului Fundamente. Am făcut puțin research și am decis să mă înscriu. M-a convins faptul că profesorii care predau aici sunt profesioniști din industrie care vor să împărtășească din cunoștințele lor cu tinerii aflați la început de drum.

Din start am remarcat deschidere din partea lor și am știut imediat că ăsta este locul în care îmi voi petrece următoarele 3-4 luni. Nu aveam nimic de pierdut, din contră, așa că am pornit la drum cu mult entuziasm. Încă din prima săptămână mi-au fost îndeplinite așteptările, când am început să facem diverse exerciții practice, pe parcursul predării. Atunci am știut că sunt unde trebuie. Fiecare aplicație m-a ajutat să-mi fixez mai bine informația și să fac noi conexiuni în procesul de gândire. Dacă stau 2 minute să mă gândesc, îmi aduc aminte cu lux de amănunte fiecare exercițiu prin care am trecut și ce am învățat în urma lui.

Așteptăm aplicațiile voastre până pe 5 martie.

Articole similare

Hello burse @ Școala IAA

Ești student și ți-ar plăcea să-ți aprofundezi cunoștințele teoretice cu o experiență de învățare practică, alături de profesioniști din industrie? Împreună cu MentorIAA am lansat

Citește articolul »