The Power of Brand Purpose in Uncertain Times

├Än vremuri de criz─â, atunci c├ónd domin─â necunoscutul ╚Öi ambiguitatea, risc─âm s─â ne pierdem direc╚Ťia. De aceea avem nevoie de un far c─âl─âuzitor ÔÇô o cauz─â care s─â ne ghideze ac╚Ťiunile ╚Öi deciziile. ├Än lumea m─ârcilor, acesta este Brand Purpose ÔÇô acel g├ónd luminos care a dat na╚Ötere respectivei m─ârci.

Iat─â g├óndul cu care ╚śtefan Teodorescu, prof la Modulul Media ╚Öi la Modulul Strategic, ne propune un seminar targetat, de jum─âtate de zi, pentru a ├«n╚Ťelege modul ├«n care misiunea brandului este cea care trebuie s─â ne ghideze ac╚Ťiunile de marketing ╚Öi comunicare ├«n timp de criz─â.

╚śtefan Teodorescu este Regional Marketing Capability Director la Asahi Eastern Europe, consultant de marketing strategic

Vă propunem o sesiune interactivă de jumătate de zi, pe 30 aprilie, în care vom explora împreună lumea brandului. Vom aborda teme precum:

  • Ce este un brand ╚Öi cum ne raport─âm noi, oamenii obi╚Önuiti, la branduri
  • Care sunt principalele elemente ale unei pozi╚Ťion─âri
  • Ce este ╚Öi care este importan╚Ťa unui brand purpose
  • Cum se scrie ╚Öi cum se evalueaz─â un brand purpose puternic
  • Implica╚Ťii pentru aici ╚Öi acum

Dac─â lucrezi ├«n marketing sau comunicare de cel pu╚Ťin un an, dar nu mai mult de 4, ├«nseamn─â c─â acest training este pentru tine ­čÖé

Accesul este gratuit, însă este nevoie să ne spui, pe scurt, ce te motivează să participi și cum crezi că te va ajuta, cât și ce părere ai despre comunicarea brandurilor în acest context al actualei crize.

Aplic─â aici.

Workshopul are loc pe 30 aprilie, pe Zoom, în intervalul 9.30 -14.00.

12 locuri sunt disponibile la aceast─â prim─â edi╚Ťie, iar participan╚Ťii vor fi selecta╚Ťi ├«n baza aplica╚Ťiei. Limitarea num─ârului de participan╚Ťi este menit─â pentru ca experien╚Ťa s─â fie c├ót mai complet─â ╚Öi apropiat─â de un workshop offline, ├«n care trainerul poate s─â acorde aten╚Ťie fiec─ârui cursant.

Andreea Teodorescu, Sr Consultant The Network

Ca sesiunea s─â fie c├ót mai interactiv─â, Andreea Teodorescu, Consultant senior ├«n echipa The Network, i se al─âtur─â so╚Ťului ei, pentru a co-facilita seminarul. Astfel, participan╚Ťii se vor putea ├«mp─âr╚Ťi ├«n 2 meeting rooms separate, pentru a pune ├«n aplicare conceptele discutate prin exerci╚Ťii practice.

Andreea Teodorescu are experien╚Ť─â de peste 15 ani ├«n strategie de business, marketing management ╚Öi cercetare de pia╚Ť─â ╚Öi este trainer acreditat.

├Än cazul ├«n care aplici ╚Öi nu e╚Öti selectat, pl─ânuim ╚Öi o edi╚Ťie viitoare. Participarea la cea de-a doua edi╚Ťie a workshopului va fi condi╚Ťionat─â de o dona╚Ťie c─âtre o cauz─â social─â care ├«╚Öi propune s─â limiteze efectele noului virus.

Articole similare