Logo nouRO IAA school

iCEE.fest/ Upgrade100 ți-a trimis invitație specială, vii cu noi?

Ediția a 8a a iCEE.fest/Upgrade100 a pregătit o mulțime de surprize comunității pasionaților de tehnologie, fie că vorbim de profesioniști din domeniu, de start-up-uri sau de studenți.

 

▶️ Prieteni și parteneri de tradiție, iCEE.fest/Upgrade100 invită comunitatea IAA să ia parte la festival, printr-un discount de 25% din preț. ◀️

Pentru a obține codul de discount, scrie-ne pe pagina de Facebook sau dă-ne un semn pe mail: laura.tampa [at] iaa.ro.

De ce merită să vii?

  1. Speakeri din tech & digital de pe plan mondial

Puteți citi aici despre speakerii invitați la iCEE.fest/Upgrade100. Printre ei se numără Salim Ismail, co-fondator Singularity University, Dean Kinsman  expert FBI în securitate cibernetică, sihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

În total, vom putea asculta 140 de speakeri, experți și autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet și de noile tehnologii, în cel mai amplu festival de acest tip care a avut loc vreodată în țara noastră și în regiune.

2. Agenda cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut.

Printre ele găsim fintech, disruption, eHealth & Medtech, start-ups & investments, însă vă lăsăm să le explorați pe toate aici.

3. Giganții internetului vor susține workshopuri aplicate pentru specialiști

Pe lângă key notes, Facebook, Youtube, LinkedIn vor avea și workshopuri specializate, despre care puteți citi aici.

4. iCEE.fest/Upgrade100 susține viitorul industriei:

  • Bursele Upgrade 100 pentru studenți: 300 de bilete subvenționate, pentru care studenții trebuie doar să se înscrie și să trimită o scrisoare de intenție. Înscrile se fac la acest link.
  • Acces gratuit la scenele dedicate start-up-urilor, unde veți putea învăța despre tehnici de creștere, fonduri de investiții. De asemenea, start-up-urile au șansa de a câștiga 50.000 EUR în programul The UPGRADE 100 Floors Elevator. Înscrieri aici.
  • Programul de voluntariat, pentru cei care vor să învețe cum se construiește un astfel de eveniment și să aibă deschidere în fața companiilor participante, și nu numai. În plus, voluntarii vor primi bilet la evenimentul din 2020. Detalii și înscrieri aici.

 

Conținutul e foarte generos și aplaudăm deschiderea iCEE.fest/Upgrade100 către practic toți stakeholderii industriei digital & tech și vă recomandăm cu mare drag să nu refuzați invitația.

Știți voi…

#NeverStopLearning!

[Codurile pentru reducere le găsiți la începutul articolului, iar, pentru a obține reducerea, este necesar să demarați procesul de cumpărare a biletului și să introduceți ăn formular codul de reducere].

Articole similare